Het Huis van EIP | Het Huis van Eip
15301
page-template-default,page,page-id-15301,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Het Huis van Eip

Het huis van eip staat voor everything is possible, ziet altijd en overal kansen in mens en materiaal.


Vanuit een passie voor hergebruik wordt er voornamelijk gewerkt met restmateriaal. Van uiteenlopende creatieve projecten met verschillende partijen tot aan productontwerp voor een specifieke doelgroep.
Social design is een vaak gebruikte term waarmee we aan willen geven dat we ons graag begeven in een sociale omgeving en werken aan een duurzaam doel. 

We zijn continu op zoek naar win-win situaties. We verbinden bedrijven met winstoogmerk aan sociaal maatschappelijke instellingen. Projecten waarbij we gehoor geven aan ieder zijn persoonlijke doel. Creatieve concepten waarbij bedrijven en sociale instellingen samenwerken brengt veel moois teweeg.

 

‘Het huis van EIP, Everything is Possible, wie denkt in mogelijkheden ziet alleen maar kansen!

Door samenwerking met meerdere partijen is deze duurzaamheid meer dan alleen kostenefficiëncy en milieuprestatie. Er wordt ook rekening gehouden met sociale aspecten, samenwerkingsverbanden met uitvoerende partijen als ouderenzorg, sociale werkplaatsen etc. Er wordt altijd gezocht naar evenwicht tussen ecologische, economische én sociale belangen.

 

Ook uit deze passie is het duurzame tassenlabel geboren (www.78miles.nl)