Het Huis van EIP | Het Huis van Eip
15301
page-template-default,page,page-id-15301,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Het Huis van Eip

Het huis van eip staat voor everything is possible, ziet altijd en overal kansen in mens en materiaal.


Vanuit een passie voor hergebruik ontwerp ik nieuwe producten uit restmateriaal.
De term ‘Duurzaam Ondernemen’ heeft vele gezichten en recycling is een belangrijke pijler van duurzaamheid. Continu op zoek naar win-win situaties. Ik verbind bedrijven met winstoogmerk aan sociaal maatschappelijke instellingen. Het restmateriaal van de ene partij zorgt voor nieuwe opdrachten en productontwikkeling voor de andere partij. Aan de eindstreep gaan we samen voor groene marketing waarbij we deze ontwikkelde duurzame producten succesvol vermarkten. Ook hierbij is het zoeken naar verbindingen tussen lokale partijen een mooie uitdaging.

 

‘Het huis van EIP, Everything is Possible, wie denkt in mogelijkheden ziet alleen maar kansen!

Door samenwerking met meerdere partijen is deze duurzaamheid meer dan alleen kostenefficiëncy en milieuprestatie. Er wordt ook rekening gehouden met sociale aspecten, samenwerkingsverbanden met uitvoerende partijen als ouderenzorg, sociale werkplaatsen etc. Er wordt altijd gezocht naar evenwicht tussen ecologische, economische én sociale belangen.

 

Ook uit deze passie is het duurzame tassenlabel geboren (www.78miles.nl)