Het Huis van EIP | XL Brood en tapasplank
16126
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16126,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

XL Brood en tapasplank

Opdrachtgever

Campus Westerwind

Webshop link

Datum
Over dit project

Een mooie samenwerking met familie Westerlaken, eigenaar van Campus Westerwind. Hier bevindt zich het atelier waar creatieve activiteiten en workshops plaatsvinden. Meerder partijen werken samen op de campus met ieder zijn kwaliteiten en ambacht. Rene is sinds enige tijd trotse eigenaar van het peppelhout predicaat. Hij maakt van populierenhout de mooiste meubelen. De sauna die hij heeft ontworpen is er daar een van, maar ook meubelen van tuinbank tot bed. Het huis van EIP mocht hierin meedenken en zo kwam het ontwerp voor de XL brood en hapjesplank op tafel. Met als advies voor de afwerking om het logo erop te verwerken met een brandmerk. Zie hier het resultaat, wat is het mooi geworden!

Peppelhout is een samenwerkingsverband van populieren eigenaren die in eigen beheer populieren houten producten laten maken en verkopen. Voor iedere geoogste populier wordt een nieuwe populier aangeplant. Zo geven we met elkaar opnieuw waarde aan populierenhout en zijn we in staat ons unieke populierenlandschap te behouden. Over duurzaamheid gesproken, een initiatief waar Rene terecht trots op mag zijn.

Bewaren